ÆLDREPLEJE

I Blistrup har vi både et ældrehjem og en demensafdeling. Tekst er fra centrenes hjemmeside.

UDSIGTEN PLEJECENTER

Attendo Udsigten Plejecenter ligger midt i det naturskønne Nordsjælland i landsbyen Blistrup. Plejecentret består af 28 lyse lejligheder fordelt på tre enheder. Udsigtens gårdhave har en hyggelig te-pavillon og mange små hygge- og lækroge, hvor vi gerne opholder os, når vejret tillader det. På Udsigten holder vi af hverdagen og former den efter dine ønsker og muligheder – i et miljø hvor hverdagen, hjemlig hygge, nærvær, omsorg og respekt er i højsædet.

HOLBOHAVE DAGSCENTER FOR DEMENTE

Vi har fokus på, at understøtte den individuelle bruger og dennes ressourcer bedst muligt. Det betyder, at vores hverdag i huset tager afsæt i en personcentreret tilgang, hvor brugeres livshistorier, interesser, behov, kompetencer og ønsker er udgangspunktet for de daglige aktiviteter og tilbud, som vi i fællesskab planlægger.

Holbohave er brugernes hus, og derfor håber vi, at du har lyst til at være en aktiv del af hverdagsaktiviteterne i huset. På Holbohave er vi fælles om, at lave mad, bage, passe køkkenhaven, passe dyrene og udføre andre praktiske opgaver. Der vil hver dag være tilbud om, at deltage i en række planlagte aktiviteter.