LIVET I BLISTRUP SOGN

I Blistrup er vi omgivet af smuk natur. Marker, strande og levn fra fortiden med de majestætiske gravhøje, som især ses lige uden for Rågeleje. Vi nyder den store stjernehimmel og nyder at se de utroligt smukke solopgange og solnedgange over markerne, der omkranser os. Ved gadekæret i Udsholt kan ænderne fodres og ved strandene kan aftensmaden fanges.

 

FORENINGSLIVET

Vores foreningsliv er rig på muligheder til den aktive, den kreative eller måske den spilleglade. Blistrup og omegn tilbyder både gymnastik, fodbold, badminton, fitness, skydning, bridge, bingo, vævning, folkedans, orienteringsløb, kor og meget mere. Så der er aktiviteter for en hver.

 

ARRANGEMENTER

Vi har hen over året flere arrangementer, hvor byen samles. Bl.a. bliver juletræet hvert år tændt ved Brugsen og julemanden kommer med godter. Hvert år i september holdes der Åbent Blistrup dag, hvor alle foreninger, skole og børnehaver deltager til en forrygende dag med sport, leg og sjov.

Nyd en gåtur til den smukke middelalderkirke i hjertet af Blistrup, som også afholder flere arrangementer henover året.

 

MADGLÆDER

Hvis du også nyder friske råvarer kan du med fordel prøve nogle af de små gårdsalgsbutikker, som har et udvalg af lækre grøntsager. Der er også rig mulighed for at finde din aftensmad i en af de 4 lokale købmænd eller ved nogle af restauranterne.

Alt i alt er der masser af natur, kultur, sport, historie, gastronomi og meget andet, der venter på at blive oplevet af også dig.

VI ønsker dig velkommen